Előfizetői tartalom

Ezért fizetnek 700 millióval többet Matolcsyék a Századvégnek

Portfolio
Olyan pályázati feltétel alapján hozta ki győztesnek a Századvég Politikai Iskola Alapítványt a Magyar Nemzeti Bank a komplex vállalati és lakossági konjunktúrakutatási tenderén, amely feltételnek az adott pályázat egyáltalán nem felelt meg, az ezt firtató jegybanki indoklás pedig igen érdekes megfogalmazásokat tartalmaz. Nemcsak ez volt érdekes a két szereplő versenyét hozó tenderen, amelyen a Kopint-Tárki konzorciuma által adott árajánlatnál közel 700 millió forinttal többet ajánló Századvég Politikai Iskola Alapítvány lett a győztes.

Így nyert a Századvég alapítványaAz MNB még 2015. április 30-án hirdette ki győztesnek a századvéges alapítványt, amely nyomán a vesztes iratbetekintési lehetőséget, majd az ott tapasztaltak alapján előzetes vitarendezési lehetőséget kért az MNB-től. Az erre érkezett igen érdekes jegybanki válaszokból néhányat feltett oldalára a Kopint-Tárki az ügy előzményeivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés