FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Felcsuti: stagnálás és hitelszűke várható

MTI
Felcsuti Péter szerint a következő években a gazdaság stagnálása és hitelszűke várható Magyarországon. A Magyar Bankszövetség egykori elnöke, a Raiffeisen Bank volt vezérigazgatója szerdán a Swisscham Hungary Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara üzleti ebédjén a magyarországi gazdaságpolitikát értékelve Shakespeare-t idézte: "őrült beszéd, de van benne rendszer".

Az ide vezető utat elemezve felidézte: a magyar gazdaság több mint tíz éve válságból válságba bukdácsol, ebből hét évet belgazdasági okokkal, a magyar társadalom szerkezetével és a politikai elit teljesítményével lehet magyarázni, az utóbbi éveket azonban a globális, ezen belül az eurózóna válsága determinálta. Mint mondta, 2008 óta az utóbbi 80 év legnagyobb válsága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés