Előfizetői tartalom

Chickengame-et játszanak a görögök az EU-val

MTI
|
Portfolio
Hétfő délután 3 órától este 7-ig tárgyalt a görög pénzügyminiszter és euróövezeti kollégái. Az álláspontok a nyilatkozatok alapján nem közeledtek, alapvető eltérések vannak, a tárgyalások így megint eredmény nélkül zárultak. Beszámolók szerint gyakorlatilag az egyeztetés félbeszakadt tegnap, a pénzügyi vezetők csalódottak. Ma 11 órától ülésezik Brüsszelben az európai uniós pénzügyminisztereket tömörítő ECOFIN Tanács, ahol az eredeti napirendi pontokon túl minden bizonnyal a görögökről is szó lesz.Fontosabb részletek A jelenleg futó görögországi mentőprogram uniós lába február végén lejár. Az Eurócsoport ragaszkodik ahhoz, hogy a görög kormány konkrét elképzeléseinek kidolgozásáig hosszabbítsák meg a jelenlegi programot. A görög pénzügyminiszter viszont ultimátumot emleget.

2015. február 17. 19:16 Megosztás Mélyül a görög defláció Görögországban 2,8 százalékkal csökkentek a fogyasztói árak éves szinten januárban, nagyobb mértékben, mint decemberben, amikor 2,6 százalékos volt a defláció. Az Európai Unió statisztikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés