Előfizetői tartalom

Holtversenybe kerültünk a lengyelekkel

Portfolio
Vegyes képet mutatnak az első negyedévi adatok alapján a régió gazdaságai. Negyedéves alapon a magyar és a lengyel gazdaság növekedett leggyorsabban (mindkettő 1,1 százalékkal), a cseh gazdaság stagnált, a román gazdaság csak minimálisan növekedett, a szlovák gazdaság csak kicsit gyorsított saját, másfél éve jellemző önmagához képest.

Az idei első negyedévben a lengyel és a magyar gazdaság gyorsított fel érdemlegesen, mindkettő 1,1 százalékkal növekedett a 2013 negyedik negyedévhez képest. A balti országokban visszafogottabb volt a növekedés, az észt gazdaság pedig egyenesen visszaesett 1,2 százalékkal. Meglepetésre a cseh gazdaság stagnált negyedéves szinten, a román gazdaság is alig bővült, amire viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés