Előfizetői tartalom

IMF-vezér a görögökről: mi már eddig is sokat engedtünk

Portfolio
Ha a görögök hajlandók újra tárgyalni a hitelprogram esetleges meghosszabbításáról, vagy új feltételekről, akkor mi készen állunk és eddig is nagyfokú rugalmasságot mutattunk az elvárt feltételekben - többek között ezt hangsúlyozta a hétvégén a CNBC-nek adott exkluzív interjújában Chritine Lagarde. Az IMF vezérigazgatója jelezte, hogy egy új programhoz fenntartható adósságpálya kell, ehhez pedig nagyon valószínű, hogy adósságátrendezési lépések is kellenek.

Lagarde az interjú tartalma, az elhangzott válaszok alapján szombat éjszaka adta az interjút, ennek csak a lazán szerkesztett változata érhető el egyelőre a CNBC-n. Mi csak a Lagarde által adott interjú főbb gondolatait, pontjait mutatjuk be: Most június 30-án csak az európai partnerek által adott hitelprogram meghosszabbított határideje jár le, az IMF-program még jövő márciusig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés