Előfizetői tartalom

IMF: az olasz reformokból hiányzik a hitelesség

Portfolio
Az olasz kormány által tervezett költségvetési reformokból hiányzik a hitelesség - mondta Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója a BBC-nek. Az IMF vezetője szerint ezt maguk az olasz kormány illetékesek is beismerték. Az IMF és az Európai Bizottság negyedévente fogják vizsgálni az olasz kormány ígéreteinek teljesülését.

Lagarde szerint az IMF szorosan követi majd az olasz reformok teljesülését, miután Olaszország bejelentette beleegyezését az EU/IMF által ajánlott monitorozáshoz.Kapcsolódó cikkünk2011.11.04A bukás szélére sodródott az olasz kormány, vizsgálódik az IMF (2.)"Negyedévente fogunk Olaszországba menni" - mondta a BBC-nek Lagarde. "Meg fogjuk vizsgálni, hogy amit Olaszország ígért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés