Előfizetői tartalom

Itt az IMF hivatalos reakciója - Lassan a testtel!

Portfolio
Csütörtök délután olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi irodavezetője egy szerdai budapesti konferencián nyilatkozott a legutóbbi brüsszeli fejleményekről. Ezért megkerestük az IMF magyarországi illetékesét, aki ezt követően hivatalos válaszában közölte, hogy a Valutaalap kész megkezdeni a hivatalos tárgyalásokat, amint megszületnek a megfelelő lépések. Elemzők szerint ezt a kijelentést csalódásként élhetik meg a piacok.

A HírTv délutáni híradójában elhangzottak után megkerestük Iryna Ivaschenkót, aki a Portfolio.hu-nak küldött hivatalos válaszában úgy fogalmaz, hogy "a Nemzetközi Valutaalap üdvözli a Magyarország és az Európai Bizottság között zajló egyeztetések legutóbbi fejleményeit". "A Valutaalap kész megkezdeni a hivatalos tárgyalásokat, amint megszületnek azok a megfelelő lépések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés