Előfizetői tartalom

Izraeli támadás Irán ellen - Valami készül?

MTI
Barack Obama amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója arról tájékoztatta az izraeli miniszterelnököt, hogy az Egyesült Államok kész megtámadni Iránt, amennyiben diplomáciai úton nem sikerül rávenni nukleáris programja leállítására - írta egy izraeli lap vasárnap. Egy neve elhallgatásával nyilatkozó magas rangú izraeli hivatalnok viszont utóbb cáfolta mindezt. Eközben az Izraelben tartózkodó Mitt Romney republikánus párti elnökjelölt munkatársa azt jelezte a sajtónak, hogy Romney támogatná Izraelt, ha megtámadná Iránt.

Lebeszélés és támadási terv A Háárec című újság szerint az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója, Thomas Donilon júliusban folytatott megbeszélésük során közölte azt Benjámin Netanjahuval, hogy az Egyesült Államok kész megtámadni Iránt, amennyiben diplomáciai úton nem sikerül rávenni nukleáris programja leállítására. A lap szerint az amerikai tisztségviselő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés