Előfizetői tartalom

Kartell-ügyek miatt kérdőjelezik meg az új gazdasági miniszter hitelességét

Portfolio
Több éven át húzódó bírósági eljárásban is megállapították a Gazdasági Versenyhivatal még 2006-ban született döntésének helyességét: az akkor Vahl Tamás mostani gazdaságiminiszter-jelölt irányította SAP-t 690 milliós bírsággal sújtották, mert nemcsak több egyetem által kiírt pályázatok eredményét, hanem már magukat a pályázatokat is befolyásolta cége - emlékeztet az Index.

Kapcsolódó cikkünk2009.04.15 11:21A "hajótörött" Bajnai vette át a rudat - külföldi lapok az új kormányról2009.04.14 12:46Szájharmonika és görkorcsolya - ki kicsoda a Bajnai-kormányban?A tisztességes piaci verseny kartellezés útján való befolyásolása az állami források magáncélra történő megkárosítását jelenti; az ilyen típusú megállapodásokban részt vevő szakember...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés