Előfizetői tartalom

Kemény vélemény Magyarországról a Nobel-díjas közgazdásztól

Portfolio
Depresszióhoz hasonló, de még nem az 1930-as nagy válság idején tapasztalt helyzet van kialakulóban a világban Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász szerint. A neves szakember friss bejegyzésében ezúttal részletesebben foglalkozik Magyarország aktuális politikai helyzetével, azok után, hogy pénteki írásában úgy fogalmazott, hogy Magyarország diktatúrába süllyed.

Kapcsolódó cikkünk2011.12.09"Diktatúrába süllyedő ország": rólunk blogolt a Nobel-díjas közgazdászItt az ideje nevén nevezni a dolgokat: a jelenlegi helyzet egy depresszió. Igaz, hogy nem az 1930-as évekhez hasonló Nagy Depresszió. Mind Európában, mind pedig az Egyesült Államokban magasan ragadt a munkanélküliség, a vezető döntéshozók és intézmények hitelüket veszítették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés