Előfizetői tartalom

Kigyomlálta a személyeskedést Balog írásából a WSJ

Portfolio
Még egy gellert kapott a Kopits-ügy, azok után, hogy a Költségvetési Tanács volt elnökének bíráló szavaira Balog Ádám is reagált. Az MNB-alelnök válaszlevelét ugyanis a Wall Street Journal lerövidítve közölte, ám a jegybank ma délelőtt teljes terjedelmében feltette a honlapjára. A most ismertté vált részek ismeretében érthető a WSJ tartózkodása.

Az előzményekről röviden: Kopits a Wall Street Journalban ostorozta a kormányt a múlt héten. A jegybankban történt változások apropóján a korábbi Költségvetési Tanács elnöke azt a véleményét hangoztatta, hogy a kormány gyakorlatilag minden független intézmény felett átvette a hatalmat. "Matolcsy György jegybankelnökké nevezése annak a könyörtelen kampánynak a betetőzése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés