Előfizetői tartalom

Kimondták: nem lesz itt semmilyen egyezség az IMF-fel

Portfolio
Hacsak a piac ki nem kényszeríti a megállapodás megkötését, nem lesz semmilyen megállapodás - véli Peter Attard Montalto a legutóbbi magyarországi fejleményeket értékelve. A Nomura londoni közgazdásza szerint a kormány szándékai egyértelműnek tűnnek: nem akar megállapodni az IMF-fel és az EU-val, ha ezt el tudja kerülni. Egyre többen ismerik fel a kormány taktikázását, a kérdés csak az, hogy mikor kezdenek aggódni emiatt a befektetők. Egyes elemzők ismét azt számolgatják, hogy a magyar állam meddig áll meg a "saját lábán".

Holnap kerül megrendezésre a Portfolio.hu Forint, Adósság, Válság című konferenciája, ahol előadóként az IMF-tárgyalásokról is beszélni fog a magyar tárgyalódelegáció vezetője, Fellegi Tamás. További részletek: A külföldi elemzők és a piaci szereplők is kezdik látni, hogy két hónap leforgása alatt nagyot fordult a kormány IMF-megállapodással kapcsolatos hozzáállása....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés