FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Kovács: elkerülhetetlen az adórendszer megváltoztatása

Portfolio
Magyarország 2012. évi gazdálkodása finanszírozható, ehhez részben az is hozzájárul, hogy belföldön az ezt megelőző időszakhoz képest konszolidációs korszak következik - vélekedett Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke a Közép-Európai Club Pannonia éves közgyűlésén. A közgazdász arról is beszélt, hogy gazdaságpolitikai fordulatra van szükség, méghozzá egészen rövid időn belül. Szólt az átalakított (elemzői stáb nélkül működő) Költségvetési Tanács működéséről is, miszerint hatásköre rendkívül nagy.

A napokban tartotta éves közgyűlését a Közép-Európai Club Pannonia (KEP), melynek záró aktusaként előadást tartott a magyar gazdaság aktuális kérdéseiről Kovács Árpád professzor, a Költségvetési Tanács elnöke, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke, a Club szenátora - olvasható a rendezvényt összefoglaló közleményben. A konszolidáció a mi érdekünk is Kovács...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés