Előfizetői tartalom

Lázár: fényes győzelmet arattunk

Portfolio
Lázár János csütörtök délután a szokásoknak megfelelően Kormányinfót tartott. Beszélt a 2017-es adótörvényekről, megemlítette, hogy az online számlázás több száz milliárd forintos plusz bevételt hozhat az állami költségvetésbe. Az is kiderült, hogy Orbán Viktor nemrégiben a Mol-nál járt. Kérdésre válaszolva határozottan kijelentette, hogy Matolcsy György végig, 2019-ig a helyén maradhat. Elmondása szerint az Európai Bizottság kész megállapodni a paksi beruházásról megfelelő garanciák mellett. Kiemelte, hogy az Európai Unió Bíróságának döntése értelmében a dohánytermékekről szóló uniós irányelv érvényes és ez szerinte fényes győzelem, a kormány ezek ismeretében újabb lépésekre készül a dohánytermékek esetében.

2016. május 05. 16:03 Megosztás Déli Pályaudvar újra Egy esetben lehet elköltöztetni a Déli Pályaudvart a Kelenföldi Pályaudvarra. Akkor, ha a helyén zöldterület lesz - húzta alá. És abban az esetben, ha Kelenföld át tudja venni a forgalmat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés