Előfizetői tartalom

Lázár új rezsicsökkentést és gazdasági programot jelentett be

Portfolio
A 2017-es áfacsökkentések a megélhetési rezsicsökkentést szolgálják Lázár János Kormányinfón elhangzott bejelentése szerint. Emellett a jövő évi költségvetésben lesz pénz jelentős beruházásokra, a nagyobb városok fejlesztésére és az úthálózat fejlesztésére, ennek keretében például Csorna és Sopron összekötése is elindul. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a 71 állami nagyprojekt esetében új rezsim jöhet hamarosan. Azt is bejelentette a tárcavezető, hogy 2016 és 2018 között a kormány ipari park programot hajt végre. Arról is beszélt, hogy aki a jegybankot támadja (most az alapítványok ügyeivel), az a forintot veszélyezteti. Szerinte a kormány és a jegybank között betonfal van, ezért a kormány tagjaként még véleményt sem mondhat a jegybanki alapítványokról.

2016. április 28. 16:15 Megosztás Miért száll el a társasági adóbevétel jövőre? Ugyanaz az oka ennek, mint a 2016-os költségvetésben. Vannak olyan nagy nemzetközi vállalatok, akik itt adóznak Magyarországon - zárta rövidre válaszát a miniszter....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés