Előfizetői tartalom

Lázár pénzt adna a panelből kertes házba költözőknek

Portfolio
2017-től 5 százalékra csökken a tej, a tojás és a baromfihús áfája a kormány döntése értelmében, azonban a kenyérre nem vonatkozik majd az áfacsökkentés - derült ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos, csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján. Elárulta azt is, hogy az egészségügy 100 milliárd forintnyi forrást kap jövőre, amit bérfejlesztésre is felhasználhat a tárca. A szelektív áfa-csökkentések 100 milliárdos bevételkiesést okoznak a büdzsében, de közben az online pénztárgépek kiterjesztése és más lépések akár 150 milliárdos pluszt is hozhatnak. Saját ötlete, amit rendszeresen mond a miniszterelnöknek, hogy állami támogatást kellene adni a nyáron felforrósodó panellakások tulajdonosainak a kertes családi házba költözésre.

2016. április 14. 16:50 Megosztás Felülvizsgálják a letelepedési kötvénnyel kapcsolatos tapasztalatokat Varga Mihály a Lázárral párhuzamosan tartott sajtótájékoztatóján (amelyet a mai jüan-kötvény kibocsátás apropóján tartott), azt mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés