Előfizetői tartalom

Londonban már "bóvli" Magyarországról beszélnek

Portfolio
Nagy a kockázata annak, hogy a Standard and Poor’s a következő hetekben egy fokozattal visszavágja Magyarország hitelminősítését - figyelmeztet friss, Magyarországról szóló kommentárjában Raffaella Tenconi. A Bank of America Merrill Lynch londoni elemzője szerint az Orbán-kormány elmulasztott egy lehetőséget azzal, hogy nem vette fel a kapcsolatokat az IMF-fel egy új hitelszerződés érdekében.

Raffaella Tenconi a 2011. október 27-én megrendezésre kerülő BUDAPESTI GAZDASÁGI FÓRUM 2011 - Adósságválság és Versenyképesség című konferencián neves elemzők társaságában beszél Magyarország kilátásairól is. Úgy gondoljuk, hogy Magyarország elszalasztott egy kiváló lehetőséget, hogy nem vette fel a kapcsolatot a Nemzetközi Valutaalappal egy újabb hitelszerződés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés