Előfizetői tartalom

Magyarország az unió legkevésbé szabad országa

Portfolio
"Populista roham a demokrácia ellen" - ezzel a fejezetcímmel értékeli a magyar és lengyel fejlődést a Freedom House friss jelentése, a "Nations in Transit 2017". A teljes anyag "A populizmus hamis ígérete" címet viseli, és bár nem csak a magyar folyamatokat figyeli aggódva, értékelésében a régió (és így a teljes Európai Unió) utolsó helyére csúszott az ország. Néhány grafikon a FH anyagaiból.

Az utóbbi tíz évben a magyar demokráciapontok estek a legnagyobb mértékben. Az ország kiesett a szűkebb értelemben vett régióból, és az idei pontszáma már a délkelet-európai országok alá süllyedt.A magyar visszaesés nem csak régiós, hanem világviszonylatban is figyelemreméltó. Az utóbbi 10 évben a legnagyobb romlást felmutató országok csoportjában van. Az összességében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés