Előfizetői tartalom

Már a legnagyobbak is csalódtak Trumpban - Itt a vége?

Portfolio
Amilyen gyorsan tavaly felfúvódott, olyan szép csendben eresztett le idén a devizapiacon a Trump-lufi. A dollár már ahhoz a szinthez közelít, ahol a november 8-i választás előtt tartózkodott, több nagy dollárkereszt is kulcsfontosságú szintek közelében van. A spekulánsok a partvonalra húzódtak, minden azon múlik, hogy Donald Trump mennyire tudja helyreállítani a befektetők megingott hitét.

Donald Trump tavaly novemberi megválasztása valóságos lavinát indított el a piacokon. A hirtelen felszínre törő befektetői optimizmus az amerikai kötvényhozamokat és a dollár árfolyamát is többéves csúcsra repítette, a részvénypiacok pedig gyakorlatilag hétről-hétre új történelmi csúcsra kapaszkodtak. A reakció oka az volt, hogy a befektetők elkezdték beárazni Trump...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés