Előfizetői tartalom

Matolcsy alapítványai már 250 milliárdból gazdálkodhatnak

Portfolio
Karácsony előtt egy nappal az MNB újabb 62 milliárd forintot juttatott Pallas Athéné-alapítványainak, - köztük az ugyanaznap alapított Domus Innovationisnak, és így az alapítványok már 250 milliárd forintból gazdálkodhatnak, vagy ahogy a HVG a saját információi alapján fogalmaz: terjeszthetik az unortodox közgazdasági tanokat.

Kapják az alapítványok a pénzt Az MNB-nek eddig a hírek szerint öt alapítványa volt, így a fent jelzett a hatodik ilyen intézmény, amelynek célja, feladatköre és vezetője nem derül ki a holnapi lapszámot beharangozó cikkből. Ugyanígy a lap azt sem tudta meg, hogy a jegybanki alapítványok kiknek, mire és mennyit adtak a felsőoktatás éves állami költségvetési támogatásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés