Előfizetői tartalom

Matolcsy barátnője, és annak anyja is nagyon jól keresett az MNB-nél

Portfolio
A legjobban fizetett 4-5 százalékba tartozhatott a Magyar Nemzeti Bankban Vajda Zita, aki a válófélben lévő Matolcsy György új barátnője, írja a Népszabadság. Az 1300 alkalmazottat foglalkoztató MNB-ben a legjobban fizetett 116 személy közül csak 33-nak volt magasabb a bére, mint neki, pedig Vajda Zita nem vezetett önálló osztályt.

A lap a hétvégén kérdezett rá az MNB nemzetközi személyi titkárának fizetésére. A jegybank megadta a választ, amihez viszont hozzátette, hogy Matolcsy György válása és magánélete magánügy. Ebből derült ki, hogy a 32 éves Vajda Zitának köze lehet Matolcsy válásához. Vajda Zita már az NGM-ben is Matolcsy György irányítása alatt dolgozott, majd követte őt az MNB-hez....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés