Előfizetői tartalom

Megszavazták: betonba öntöttek fontos törvényeket

Portfolio
A stabilitási törvény a gazdaságpolitika egyik legfontosabb kerettörvénye a következő évtizedekre - jelezte Matolcsy György a stabilitási törvény záróvitájában. A miniszter elfogadásra javasolta a Parlamentnek a törvényjavaslatot. Pár perccel később a képviselők a kormánypárti többséggel el is fogadták a a tervezetet, annak ellenére, hogy az Európai Bizottság elnöke részben ennek a törvényjavaslatnak a visszavonására szólította fel Orbán Viktort.

14:35 A képviselők megszavazták a Magyarország gazdasági stabilitásáról szóló törvényjavaslatot (eredeti nevén pénzügyi stabilitásáról) és kérték a köztársasági elnöktől a törvény sürgős kihirdetését. Vagyis a kormánypárti képviselők pillanatok alatt fogadták el azt a törvényt, ami kiváltotta az Európai Bizottság ellenállását és tulajdonképpen részben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés