Előfizetői tartalom

Meghalt Kadhafi volt líbiai vezető (2.)

Portfolio
Belehalt azokba a sérüléseibe Moammer Kadhafi bukott líbiai vezető, amelyeket akkor szerzett, amikor ostrom alá kerültek erői a líbiai Szirt városa körül - jelezte a líbiai Átmeneti Nemzeti Tanács egyik illetékese a Reuters-nek. Az amerikaiak egyelőre nem tudták megerősíteni Kadhafi megsebesüléséről, vagy haláláról szóló híreket.

Abdel Majid Mlegta azt mondta a hírügynökségnek, hogy Kadhafi mindkét lábán és a fején is sérüléseket szerzett a heves tűzharc során. Kadhafi korábban azzal fenyegetőzött, hogy a végsőkig, haláláig kitart és nem távozik a líbiai hatalomból. A tőkepiacokon a líbiai felkelések által közvetlen módon leginkább érintett olaj árfolyama nem mutat trendszerű változást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés