Előfizetői tartalom

Megszólalt a Moody's: egy-két héten belül jön a régóta várt döntés (3.)

Portfolio
Magyarország adósságdinamikája valószínűleg romlott a korábbi feltételezésekhez képest az európai pénzpiacok megnövekedett volatilitása miatt - nyilatkozta a Bloomberg hírügynökségnek Kristin Lindow, a Moody’s New York-i alelnöke. A hitelminősítő vezető szakértője azt is elmondta, hogy 1-2 héten belül döntést hoznak a magyar államadósság besorolásának felülvizsgálatáról.

A következő vagy a rá következő héten hozzuk meg a döntést - mondta a hírügynökségnek Kristin Lindow, aki szerint jelenleg a legfontosabb kérdés, hogy az adósságdinamika a korábban feltételezettek szerint fog-e alakulni. A válasz: valószínűleg nem, tekintettel az európai pénzpiacok elmúlt hetekben tapasztalt volatilitására - tette hozzá. Arra számítottunk, hogy az önkormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés