Előfizetői tartalom

Mi érkezik Brüsszelből egy hét múlva? (2.)

Portfolio
Jövő hét pénteken, február 22-én teszi közzé az Európai Bizottság a téli prognózisát, amely már nem időközi lesz, hanem teljes értékű. Vagyis Magyarországra vonatkozóan tartalmazni fog friss költségvetési előrejelzéseket. Szűcs Tamás, a Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője ezzel kapcsolatban szerdán elmondta, hogy ez még nem a végleges döntés lesz a magyar túlzott deficit eljárás ügyében, az ugyanis május-júniusban esedékes.

Mi várható február 22-én? A Magyarország ellen folyó túlzott deficit eljárásról nem február 22-én, az Európai Bizottság téli előrejelzésének megjelenésekor fognak véglegesen dönteni - jelentette ki Szűcs Tamás. Az EB magyarországi irodájának vezetője egy szerdai sajtóbeszélgetésen rámutatott arra is, hogy az idei évtől változik a Bizottság előrejelzésének publikálási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés