Előfizetői tartalom

Andor: több ember dolgozzon többet!

Portfolio
Több embernek többet kell dolgoznia - a foglalkoztatási ügyekért felelős EU-biztos szerint ez lehet a kiút Európa számára, ha szembe akar nézni a növekvő globális verseny, és az idősödő társadalom okozta kihívásokkal. Az Európai Parlamentben rendezett meghallgatáson elhangzott, az egészségügyi szektor számára katasztrofális lenne, ha a munkaidő irányelv tervezett rendelkezéseit kellene alkalmazni - írja a Bruxinfo.

Jövő év elején mutathatja be az Európai Bizottság a munkaidő irányelv módosításának tervezetét, amelyről két éve egyeztet az Európai Unió a szociális partnerekkel. A szociális és foglalkoztatási ügyekért felelős EU-biztos az Európai Parlamentben tartott meghallgatáson nem kívánt részletekbe bocsátkozni a jogszabály-módosítással kapcsolatban, mindössze annyit mondott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés