Előfizetői tartalom

Égető kérdés: lesz elég munkaerő Magyarországon?

Portfolio
Kínai lassulás, minden idők legerősebb El Ninója, Magyarország a bóvliban marad, az euróövezet recesszióba fordul - ezeket a negatív kockázatokat nem lehet kizárni 2016-ban az általunk megkérdezett elemzők szerint. Mindezek mellett a magyar gazdaság jövője szempontjából az egyik legfontosabb kérdés, hogy miként lesz elegendő munkaerő. Négy elemző segítségével összegyűjtöttük a legfontosabb, 2016-ra várható negatív kockázatokat, hogy amikor esetleg bekövetkeznek, olvasóinkat ne érje váratlanul.

Az új év alkalmával most már hagyományként megkérdezünk néhány elemzőt arról, hogy mi határozhatja meg az új évet és melyek lehetnek a legfontosabb kockázatok (kis valószínűségű, de komoly hatású események). Az idei sorozat első két része a fontos makrogazdasági tényezőkről és a pozitív kockázatokról itt olvasható:Kapcsolódó cikkünk2016.01.02Ezekre muszáj figyelned...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés