Előfizetői tartalom

NGM: a költségvetés nem számol létszámleépítéssel

Portfolio
A jövő évi költségvetési törvényjavaslat fő számait az Országgyűlés jóváhagyta, e dokumentum pedig a 2,2 százalékos hiánycél elérése érdekében nem számol a közszférában létszámleépítéssel - rögzítette a nemzetgazdasági tárca kommunikációs titkársága a Magyar Hírlap közszférában várható elbocsátásokról szóló hírére reagálva pénteken az MTI érdeklődésére.

A minisztérium közölte azt is: a számításokat, prognózisokat bemutató Széll Kálmán Terv 2.0 dokumentuma 2015-ig a közszféra meghatározó részében a bérek szinten tartásával számol, ám az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok bére 2013-ban érdemben növekszik, valamint az arányos, egykulcsos adó kiteljesedésével - az úgynevezett szuperbruttó rendszerének kivezetésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés