Előfizetői tartalom

Szijjártó: az új munka törvénykönyve bővülő foglalkoztatást hoz

Portfolio
Az új munka törvénykönyve lesz a kulcs ahhoz, hogy az elmúlt időszakban történtekkel ellentétben ne a munkanélküliség, hanem a foglalkoztatás nőjön - mondta Szijjártó Péter újságíróknak csütörtökön, örömtelinek nevezve, hogy a legfrissebb statisztikai adatok szerint az előző negyedévhez képest 76 ezerrel többen dolgoznak ma Magyarországon - írja az MTI.

A miniszterelnök szóvivője azt mondta, a foglalkoztatottak számának bővülése köszönhető az új, arányos, a munkavégzést támogató adórendszernek, és az országba sorra érkező munkahelyteremtő beruházásoknak is. A kormány feladata, hogy a foglalkoztatáshoz szükséges jogi környezetet megteremtse, ebbe a folyamatba illeszkedik az új munka törvénykönyvének őszre tervezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés