Előfizetői tartalom

Napokon belül fény derülhet a kormány legújabb programjára

Portfolio
Hamarosan elküldi a kormány Brüsszelbe a konvergencia programot. A Varga Mihály és csapata által készített dokumentumot óriási várakozás előzi meg, ebből derülhet ki ugyanis, hogy a kormány továbbra is reálisnak tartja-e a 0,9%-os GDP-növekedést 2013-ra és elérhetőnek látja-e a az idei és jövő évi hiánycélt pótlólagos intézkedések nélkül.

Az Európai Unió előírásai szerint minden évben április 15. napjáig, de legkésőbb április végéig kell elküldeni Brüsszelnek a konvergencia programot. Ez lesz az első program, amelyet az új nemzetgazdasági miniszter, Varga Mihály és csapata állít össze. A konvergencia programnak fontos szerepe van, több szempontból is. Egyrészt a dokumentumból ismerhetik meg a piaci szereplők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés