Előfizetői tartalom

Négy- és hatéves adócsökkentést ígért Orbán Viktor

Portfolio
Felelős kormányprogramot nem lehet elkészíteni valós adatok nélkül - jelentette ki Orbán Viktor a VOSZ rendezvényén. A Fidesz elnöke kifejtette: "Felállítunk egy gazdasági tényfeltáró bizottságot, melynek vezetését Varga Mihályra bíztunk". Célja, hogy lezárhassuk a magyar gazdaság egyik legsúlyosabb korszakát - mondta el a Orbán Viktor, aki pártja adócsökkentési terveiről is elárult egy újabb mondatot. Alábbi cikkünkben összefoglaljuk a VOSZ rendezvényén elhangzott előadások lényeges elemeit.

Orbán Viktor: adócsökkentés, tényfeltáró bizottság és euró Az ellenzéki párt első embere ezúttal is elmondta, hogy nem ismerni a gazdaság pontos állapotát. A Fidesz elnöke előadásának első felében gyakorlatilag megismételte a három héttel ezelőtt, az MKIK rendezvényén elmondott kijelentéseit: a spekulációt (gazdasági és politikai) helyezte a középpontba.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés