Előfizetői tartalom

Beindult a korhatáremelés, már látszik is a hatása

Portfolio
A hivatalos öregségi nyugdíjkorhatár ettől az évtől kezdődően már 62,5 év, a nyugdíjbiztosító által közzétett június végi adatok szerint ennek meg is lett a hatása, a korábban növekvő trend az öregségi nyugdíjasoknál megtört. Az ONYF szerint az első félévben 2,76 millió eltartott volt Magyarországon, nagyobb részük (2,2 millió fő) nyugellátásban részsült. Június végén az átlagos havi ellátás 104 ezer forint volt, de például a fegyveres testületek dolgozói korbetöltöttként 200 ezer felett vihettek haza havonta.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Többek között erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz az október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás 2014 konferenciánkon. Információ és jelentkezés Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) a honlapján közzétette az ellátásban részesülőkről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés