Előfizetői tartalom

Cáfolat érkezett: a 13. havi nyugdíj helyett kompenzáció jöhet

Portfolio
Az Index tegnap azt írta, hogy a kormány gondolkodik a 13. havi nyugdíj bevezetésén, sőt már a háttérszámításokat is elkezdték az intézkedés hatásainak elemzéséhez. A mai számában viszont a Magyar Nemzet már arról számolt be, hogy kormányzati körökből úgy értesült, ki van zárva a 13. havi nyugdíj visszatérése, esetlegesen év végén egyszeri kompenzációt kaphatnak a nyugdíjasok, ha a gazdaság állapota azt lehetővé teszi.

A tegnapi nap folyamán érkezett a hír, miszerint a 13. havi nyugdíj visszatérése is elképzelhető, legalább is a lehetőségek között ez az intézkedés is felmerült a kormány részéről. Az Index által megkérdezett szakértő szerint a költségvetésben meg lehet a fedezete a plusz nyugdíjkiadásnak, azonban ha azt akarja a kormány, hogy az intézkedésnek a választásokra is számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés