Előfizetői tartalom

Odaszólhatna már a magyaroknak Merkel és Sarkozy (Economist)

Portfolio
Angela Merkel és Nicolas Sarkozy igazán rászólhatna már Orbán Viktorra, véli vezércikkében a brit Economist. A lap eddig megértő volt Orbán Viktorral szemben, akinek most is dicséri antikommunista kiállását. De az alaptörvény és a sarkalatos törvények rossz irányba vezetnek, és most már az EU-nak is lépnie kell - írja az Index .

"Orbán Viktor valószínűtlen gonosztevő" - írja legfrissebb számában az Economist, ami vezércikkben foglalkozik a magyar miniszterelnökkel és a magyarországi történésekkel. Az Economist egészen mostanáig szimpatizált, de legalábbis megértő volt a magyar miniszterelnökkel, akinek antikommunista meggyőződését a vezércikkben is kiemelik. A cikk szerint Orbán első ciklusában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés