Előfizetői tartalom

Orbán: egy jó hírt kötünk össze a bevételnöveléssel (4.)

Portfolio
Az autópályák kiterjesztett díjfizetése kapcsán a kormány a magyarokat megvédi, de közben a bevételeket növeli az átutazóktól szedett többletbevételek nyomán - ezzel magyarázta a minapi, kormánypárti polgármesterek által is bírált tervet Orbán Viktor a Kossuth Rádió ma reggeli rendkívüli interjújában. A kormányfő szerint nem kell a kormánytagoknak foglalkoznia a párt zuhanó népszerűségével, hiszem most nincs kampány, a népszerűség kérdését pedig különben is bízzák rá. Annak persze nem örül, hogy az emberek a sorozatos tüntetéseken "mindenféle randaságot skandálnak", de közben a demokrácia egyik alapértéke a szabad tüntetés, amiért a rendszerváltás környékén ők maguk is küzdöttek. A drogteszt ötlet kapcsán azt hangsúlyozta, ez egy ingyenes szolgáltatás lenne az állam felől a szülőknek és közben a kormány eldöntötte, hogy akár a legdrákóibb eszközökkel is felveszi a harcot a drogmaffia ellen. A minap aláírt paksi megvalósítási szerződések kapcsán Orbán elismerte, hogy a Déli Áramlathoz hasonlóan ebből is "kifarolhatnak" az oroszok, de ennek az ő részükről lennének következményei is. A NAV-botrány kapcsán most remélhetőleg elindul a jogi eljárás, így a "ravaszkodós, sompolygós időszaknak" vége.

Orbán Viktorral terjedelmes interjú jelent meg a mai Napi Gazdaságban, amelyről két külön cikkben írtunk:Kapcsolódó cikkünk2014.12.12Orbán bejelentette: új megállapodást kötnek a bankokkal2014.12.12Orbán szerint ők nem mondják meg, mit csináljanak az emberek vasárnapMegvédjük a magyarokat, az átutazók fizetnek többet A megyei matricák, illetve a Budapest körüli autópályákra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés