Előfizetői tartalom

Ezt jelentette be Orbán

Portfolio
Ezen az áron, így nem - jelentette ki Orbán Viktor a csütörtöki sárvári frakcióülés után az IMF hitelfeltételeire reagálva. Bár eddig nem lehetett tudni, valóban a szervezet feltételeiről van-e szó, vagy csak forgatókönyvekről, Orbán Viktor most az előbbit erősítette meg. Elmondta még, a frakció felhatalmazást adott arra, hogy egy alternatív tárgyalási javaslatot hozzon tető alá a kormány.

A Magyar Nemzet írt mai számában arról, a kormány megkapta az IMF feltételeit, később az origo.hu értesülései alapján arról írt, ezek vélhetően nem a szervezet feltételei, hanem az összes lehetőséget számításba vevő "horrorforgatókönyv". Orbán Viktor Facebook üzenetében viszont azt erősítette meg, mégis az IMF feltételeiről van szó, amelyek a kormány számára vállalhatatlanok....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés