Előfizetői tartalom

Orbán: "Magyarország nyitott és barátságos ország"

Portfolio
Azért fontolják meg a magyarországi üzleti befektetéseket, mert Magyarország "nyitott és barátságos ország", ráadásul közbiztonságilag is Európa egyik legjobbja, Budapesten pedig "nincsenek gettók, telepek és külvárosi részek" - többek között ezekkel győzködte az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlése résztvevőit ma délelőtti beszédében Orbán Viktor.

Befogadás, tisztelet, nyitottságA bevándorlással kapcsolatos itthoni plakátkampány üzenetétől teljesen eltérő beszédben a miniszterelnök szerint azért is érdemes Magyarországon befektetni, mert "itt a tisztelet kultúrája" uralkodik, minőségi, szeretetteljes és boldog országban csak a tisztelet hangján lehet beszélni. Hozzátette: nagyon nem mindegy, hogy üzletembereket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés