FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Orbán: ősszel lezárulhatnak az IMF- tárgyalások, 15 milliárdról lehet szó

MTI
|
Portfolio
Az elmúlt napokban egyre több piaci szakértő hívta fel a figyelmet arra, hogy csúszhatnak az IMF-tárgyalások. A piacok megnyugtatása érdekében egy nap leforgása alatt hárman is megszólaltak az ügyben a kormány részéről. Orbán Viktor közlése szerint már az ősszel lezárulhatnak az IMF/EU-tárgyalások. Közben Varga Mihály tárca nélküli miniszter úgy vélekedett, hogy nem úszható meg az IMF-hitel. Rogán Antal, a kormánypárt frakcióvezetője pedig azt nyilatkozta, hogy idén év vége előtt megszületik a hitelmegállpodás.

Menetrend szerint A menetrend szerint haladnak az egyeztetések az EU és az IMF tárgyalóival, és a kormány a tárgyalások gyors lezárására számít, már az ősszel - mondta a miniszterelnök külföldi hírügynökségek tudósítóinak szerdán. Az MTI tudósítása szerint közölte: noha vannak még vitatott kérdések, a tárgyalások jól haladnak. A hitelkeret összegéről még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés