Előfizetői tartalom

Oroszország nem ismeri el a szakadár választásokat

MTI
Oroszország "tiszteletben tartja" a szeparatista délkelet-ukrajnai régiókban tartott szavazás eredményét - jelentette ki pénteken Jurij Usakov, Vlagyimir Putyin orosz elnök külpolitikai tanácsadója, azt ugyanakkor tagadta, hogy Moszkva "elismerte" volna a Kijev és a nyugati államok által törvényellenesnek minősített voksolást.

"Elvben tiszteletben tartjuk a szavazópolgárok választási szándékát" - mondta Usakov, és hozzátette: Oroszországnak a választások eredményével kapcsolatos hivatalos álláspontját a külügyminisztérium rövid, de világos közleményben fejezte ki, s abban szándékosan a "tisztelet" szót használták. Emellett Usakov közölte, hogy Oroszország elkötelezett a szeptember 5-én...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés