Előfizetői tartalom

Az önkormányzatokat is ki kell szabadítani a devizaadósságból

Portfolio
Fontos szerep hárul a pénzintézetekre a válságból való kilábalás során Magyarországon is - mondta Orbán Viktor a Magyar Biztosítók Szövetségének szerdai konferenciáján. A miniszterelnök szerint a magyarokat hozzászoktatta a történelem a válságokhoz. Orbán szerint a lakossági devizaadósságot csak vitatott, kontroverzális lépésekkel lehet leépíteni, és ebből az önkormányzatokat is ki kell szabadítani.

A biztosítási szektor meghatározó szektor minden európai gazdaságban, ez Magyarországon is így van. Azért vagyok itt, mert a biztosítási szektornak van nálunk jövője, ellenkező esetben más meghívásokat részesítettem volna előnyben - fogalmazott. A szektor nehéz helyzetben van, de ha a magyar gazdaság talpon marad és megerősödik, ebben nagy szerepet fognak játszani a pénzintézetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés