Előfizetői tartalom

Leveled érkezett! - Önmagukról dönthetnek a devizahitelesek

Portfolio
Két, hitelezéssel kapcsolatos kérdésben is kikéri a kormány az állampolgárok, köztük a devizahitelesek véleményét a következő hetekben zajló Szociális Konzultáció során. Az egyik a deviza alapú lakáshitelt felvettek állami megsegítéséről, a másik a deviza alapú jelzáloghitelezés újraindításáról szól. Mindkét téma rendkívül fontos a magyar lakossági hitelezés jövője szempontjából, de joggal gondolhatjuk azt is, hogy a kormány nyitott kapukat dönget az állampolgárok megkérdezésével.

A Szociális Konzultáció 6. pontja "Vannak, akik szerint a deviza alapú lakáshitellel rendelkezőknek állami segítséget kell nyújtani, hogy ne kerüljenek az utcára. Mások szerint az államnak nem kell segítséget nyújtani senkinek, aki nem tudja fizetni az adósságát. Ön mit gondol?" - teszi fel a kérdést a szociális kérdőív, három válaszlehetőséget kínálva fel: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés