Előfizetői tartalom

Rogán: pénzügyi rezsicsökkentést!

Portfolio
Rogán Antal szerint novemberben a Parlament feladata lesz, hogy olyan döntéseket hozzon, amivel megvalósítható a pénzügyi rezsicsökkentés. Ebbe beletartozik az ingyenes készpénzfelvétel és a devizahitel-tőrlesztőrészletek csökkentése - árulta el a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli műsorában. Arról is beszélt, hogy elkészült a kormány 2014-es adócsomagja. Giró-Szász András kormányszóvivő ezt mutatja be péntek délelőtt.

A 10 órakor kezdődő kormányszóvivői tájékoztatóról élőben tudósítunk! Kész a 2014-es adócsomag Elkészültek 2014-es adótörvények, melyek egyik újdonsága, hogy nem változik sok minden - fogalmazott a Kossuth Rádióban péntek reggel a kormánypárt frakcióvezetője. A legfontosabb elemekre kitérve elmondta: jön a kiskeresetűek családi adókedvezménye. Ezért ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés