Előfizetői tartalom

Fogy a levegő az adócsalók körül

Portfolio
Az ürességtől kongó kincstárak és az igazságos teherviselés egyre inkább az adócsalás és elkerülés elleni harc fokozásának összehangolására készteti az Európai Unió tagállamait és a világ más részeit. Annyira kurrenssé vált a téma, hogy a szerdai EU-csúcstalálkozó napirendjében is helyet követelt magának - írja a BruxInfo.

Meglehet, hogy a hosszú ideje tartó gazdasági válság járulékos következménye az, hogy az utóbbi hónapokban és hetekben az EU-ban és világszerte is megnőtt az igény az eltitkolt jövedelmek feltárására, ami az Európai Bizottság becslése szerint minden évben tízmilliárdokkal rövidíti meg a tagállamok bevételeit. A válság miatt szükségessé vált költségvetési kiigazítások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés