Előfizetői tartalom

Putyinnak kézikönyve van Kelet-Európa meghódításáról

Portfolio
A Kreml kézikönyve - Oroszország kelet-európai befolyásának bemutatása címmel mutatta be jelentését Center for Strategic and International Studies kutatóintézet csütörtökön. Azt állítják a szakértők, hogy Oroszország gazdasági és politikai intézkedésekkel láncolja magához a kelet-közép-európai országokat, és járatja le a nyugat-európai liberális demokráciát - számol be a Reuters hírügynökség.

A hírügynökség beszámolója szerint a jelentés konkrétan megemlíti Bulgáriát, Magyarországot, Lettországot, Szerbiát és Szlovákiát, ahol az oroszok befolyást szereznek és uralni akarják az energia és más gazdasági szektorokat. Egyes országokban olyan jelentőssé vált az orosz befolyás, hogy az már a nemzeti stabilitást is veszélyezteti, valamint az adott ország nyugati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés