Előfizetői tartalom

Az emberek leszavaznák a vasárnapi boltzárat (TOP 10 sztori - 6.)

Portfolio
Kilenc hónap telt el a kezdetben a kormányt is rendkívül megosztó, hatástanulmányokkal nem alátámasztott, kereszténydemokrata képviselők által kezdeményezett vasárnapi boltbezárás bevezetése óta. A hazai szereplők helyzetbe hozásának teljesülése az intézkedés nyomán kérdéses, makrogazdasági hatásai még nem egyértelműek, azonban elutasítottsága annál inkább. Az emberek még mindig ellenzik a vasárnapi boltzárat és leszavaznák egy népszavazáson, ha lenne rá lehetőségük.

Még mindig népszerűtlenHa azt az eseményt, döntést, intézkedést keressük, amelyik a legtöbb embert érintette közvetlenül Magyarországon 2015-ben, akkor valószínűleg sokaknak beugrik a március 15-én életbe lépett vasárnapi boltzár. Ha máshonnan nem, akkor legutóbb onnan, hogy például a karácsonyi ünnepek alatt 3,5 napon keresztül nem lehet nagybevásárlást intézni, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés