Előfizetői tartalom

Soros György elárulta, hogy lehet megfékezni Putyint

Portfolio
Van még egy gazdasági fegyvere az Egyesült Államoknak, amivel meg tudja szorongatni Oroszországot, méghozzá az, ha a stratégiai amerikai olajtartalékok egy részét feloldják, és ezzel lenyomják az olajárakat és térdre kényszerítik az olajon élő orosz gazdaságot - mondta Soros György új könyvének bemutatóján hozzátéve, reméli, hogy erre nem kerül sor.

Soros György frissen megjelent The Tragedy of the European Union - Disintegration or Revival? (Az Európai Unió tragédiája - Szétesés vagy újjáéledés?) című könyvének bemutatóján a Marketplace-nek elmondta, az olajár csökkenése kezdheti ki igazán az orosz gazdaságot, hiszen Oroszország az olajból él. A magyar származású híres befektető szerint a Nyugat által Oroszországra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés