Előfizetői tartalom

Szalay-Berzeviczy: Meg kell pályáznunk a 2020-as Olimpiát!

Portfolio
A mai szingapúri döntés kapcsán - mely szerint London rendezheti a 2012-es nyári olimpiai játékokat - az olimpiai eszme iránt közismerten elkötelezett Szalay-Berzeviczy Attilát, a Budapesti Értéktőzsde elnökét kérdeztük, aki a Magyar Vívószövetség alelnökeként a MOB tagja és egyben az idén októberben 110 éves Magyar Olimpiai Bizottság alapító elnökének, Dr. Berzeviczy Albertnek az ükunokája.

Portfolio: Mit szól a mai döntéshez? Ön kinek a győzelmét várta? Szalay-Berzeviczy Attila: Aki mostanság el akart jutni Moszkvába az tapasztalhatta, hogy milyen szörnyű körülmények között és nehézségek árán kell vízumot szerezni az orosz nagykövetségen. Hát az ilyen zárkózott ország ne is álmodjon olimpia rendezéséről. Madrid esélyei szintén a nullához konvergáltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés