Előfizetői tartalom

Szankcióháborút indít a nyugat az oroszok ellen

Portfolio
Kibővíti az Európai Unió azok és azon vállalatok, jogi személyek körét, akik és amelyek büntetőintézkedésekkel sújthatók az ukrán válság miatt - derült ki az állam-, illetve kormányfők rendkívüli csúcstalálkozóján szerda éjjel elfogadott zárónyilatkozatból. Közben az Egyesült Államok is hasonló lépést tett, de hagyott még lehetőségeket későbbi büntetésekre is. Az újabb intézkedésekkel kapcsolatban Moszkva is megszólalt, elfogadhatatlannak tartja a szankciókat.

2014. július 17. 12:48 Megosztás Medvegyev: értelmetlenek a szankciók Értelmetlennek nevezte az Oroszország ellen elrendelt új nemzetközi szankciókat csütörtökön Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök. "Bármilyen szankciók csupán haragot keltenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés