Előfizetői tartalom

Tárgyalták Lázár brutális javaslatát

Portfolio
Kedd délelőtt a parlament költségvetési bizottságának ülésén került napirendre az Államháztartásról szóló törvénymódosítás, amit Lázár János február végén terjesztett be. Ezzel a kormány tagjai gyakorlatilag bármilyen célra elkülöníthetnek forrásokat, a korábbi hosszú költségvetési módosító folyamatok mellőzésével. A bizottság üléséről a Portfolio a helyszínről tudósított élőben, ahol kiderült, hogy a kormánypárti képviselőknek nincs gondjuk a költségvetés átláthatóságát rontó újabb intézkedéssel.

2016. március 22. 10:47 Megosztás Kész, vége is van! Az első napirendi pont tárgyalása nem is tartott sokáig, a 20 percbe még az is belefért, hogy döntsenek a tagok a módosító javaslatokról és a részletes bizottsági vita lezárásáról. Mindkét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés