Előfizetői tartalom

Távozik az ÁKK két vezetője

Portfolio
A Portfolio piaci körökből származó információi szerint szeptember 1-jétől távozik az Államadósság Kezelő Központ általános vezérigazgatói tisztségéből Borbély László András, illetve a nemzetközi ügyekért, így a devizakötvény kibocsátások levezényléséért felelős Búzás László. A Portfolio-nak sikerült elérnie Borbélyt, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

A távozás okairól konkrétumokat nem tudunk, de a szokásos átszervezési hivatkozások mellett egy másik tényező is szerepet játszhatott, így például az, hogy piaci információink szerint az ÁKK adósságfinanszírozásról alkotott elképzelései és az MNB Önfinanszírozási programjának kiterjesztése között nem volt feltétlenül meg a kellő összhang.A két vezérigazgató-helyettes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés